Skogsmulle huvudrätt - Kantarelljärpar med mandelpotatis
Skulle ju såklart varit älgfärs men det var slut på ica focus och fick därför bli nötfärs med viltfond:(
Men men. Det blev supergott ändå!
Jag gjorde som så att jag plattade ut färsen och bredde på kantarellmjukost (typ cantadou), sedan formade jag dem till järpar. Dessa stektes och blandades sedan med egna torsbergsplockade trattisar, resten av osten och mellangrädde. Kokade ihop detta och saltade och pepprade.
Serverades med mandelpotatis och grön sallad.

Men men. Det blev supergott ändå!
Jag gjorde som så att jag plattade ut färsen och bredde på kantarellmjukost (typ cantadou), sedan formade jag dem till järpar. Dessa stektes och blandades sedan med egna torsbergsplockade trattisar, resten av osten och mellangrädde. Kokade ihop detta och saltade och pepprade.
Serverades med mandelpotatis och grön sallad.

Kommentarer
Trackback