Panerad fisk med två såser
1. Koka färsk potatis i dill och salt
2. Rör hop såserna
Första såsen:
creme fraiche
4 msk senap
2 msk socker
2 tsk salt
4 msk vinäger
Andra såsen:
Röd och svart rom
dill
citron
citronpeppar och salt
creme fraiche
3. Panera färsk vit fisk (jag har för mig att jag tog rödspätta) i först mjöl därefter ägg och slutligen ströbröd.
4. Servera med lite sparris, cocktailtomat och citron.

2. Rör hop såserna
Första såsen:
creme fraiche
4 msk senap
2 msk socker
2 tsk salt
4 msk vinäger
Andra såsen:
Röd och svart rom
dill
citron
citronpeppar och salt
creme fraiche
3. Panera färsk vit fisk (jag har för mig att jag tog rödspätta) i först mjöl därefter ägg och slutligen ströbröd.
4. Servera med lite sparris, cocktailtomat och citron.

Kommentarer
Trackback