Gammalt och nytt - mjölkchokladtårta - Efterrätt

Botten:
4 dl kokos
1/2 dl farinsocker
1/2 socker
3 msk sirap
4 ägg
Blanda alla ingredienser till bottnen. Häll smeten i en form med löstagbar kant ca 24 cm (ev kan man sätta ett bakplåtspapper i botten och smöra det så är det lättare att flytta kakan om man önskar det). Grädda kakan i 175 grader i ca 12 min. Låt svalna.
Topping:
300g mjölkchoklad av god kvalitet
2 msk smör
3 dl grädde
1 msk honung
Hacka chokladen. Koka upp grädde, smör och honung i en kastrull. Häll gräddblandningen över chokladen och rör till en jämn smet. Häll smeten på den avsvalnade bottnen och låt stå till nästa dag.
Servera kakan med tex lättvispad grädde, glass eller färska bär.
Blev ganska "lös" i konsistensen vilket kan berott på att jag endast haft den i kylskåpet. Då den togs från frysen några dagar senare så var den mycket bättre! God i vilket fall som helst.