rabarberpaj 18/8





Till efterrätt blev det rabarberpaj från trädgården.
Rabarberna hackade jag i cmbitar och la i formen dessa toppade jag med socker, potatismjöl, kanel och kardemumma.

I smulpajen hade jag;

Smör
socker
vetemjöl
hackade hasselnötter
havregryn

Jag brukar inte följa recept så noga så därför har jag inga mått i huvudet. Jag tror att jag gjorde på ca 100g smör och resten höftade jag tills det blev en lagom smulig pajdeg.
Till pajen serverade jag traditionell vaniljsås, dvs pulver utvispat i mjölk!!

Nu är vi igång med middagarna igen efter sommaruppehållet och allt känns som vanligt!
Hoppas vi kan hålla onsdagsmiddagarna igång, det verkar dock som vår onsdag kommer bli torsdag framöver....






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0