förrätt tema hälsosamt LINSSOPPA

Ingredienser:
2 msk |
2 st |
3 dl |
1 msk |
4 st |
2 tärning(ar) |
1,7 l |
1 st |
Tillagning:
1. Skala och strimla morötterna fint. Skala, finhacka och fräs lök och strimlade morötter tillsammans med curry i oljan.
2. Skölj linserna och tillsätt dem.
3. Häll på vatten, buljong och lagerblad, koka i ca 10 minuter eller tills linserna är mjuka.
4. Smaka av med salt och peppar.
Servera med bröd. Soppan räcker till lite fler än 4 portioner och går bra att frysa in.
jag serverade knäckebröd med keso och fetaost blandning. 2. Skölj linserna och tillsätt dem.
3. Häll på vatten, buljong och lagerblad, koka i ca 10 minuter eller tills linserna är mjuka.
4. Smaka av med salt och peppar.
Servera med bröd. Soppan räcker till lite fler än 4 portioner och går bra att frysa in.
Kommentarer
Trackback