förrätt tema hälsosamt LINSSOPPA





Ingredienser:
2 msk 
2 st 
3 dl 
1 msk 
4 st 
2 tärning(ar) 
1,7 l 
1 st 

Tillagning:

1. Skala och strimla morötterna fint. Skala, finhacka och fräs lök och strimlade morötter tillsammans med curry i oljan.
2. Skölj linserna och tillsätt dem.
3. Häll på vatten, buljong och lagerblad, koka i ca 10 minuter eller tills linserna är mjuka.
4. Smaka av med salt och peppar.

Servera med bröd. Soppan räcker till lite fler än 4 portioner och går bra att frysa in.
jag serverade knäckebröd med keso och fetaost blandning.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0