Gott och blandat - matiga plättar - Förrätt



1 sats plättar dvs:

2 ägg
6 dl mjölk
2 1/2 dl vetemjöl
3/4 tsk salt
1 msk smör eller margarin
100 g champinjoner
1 tsk finhackad vitlök
2 msk olja
1 påse färsk bladspenat (à 150 g)
2 msk rostade pinjenötter
100 g tärnad fetaost

Skär champinjonerna i kvartar. Stek dem med vitlöken i en het stekpanna med olja.
Blanda ner bladspenaten. Krydda med salt och peppar. Rör ner pinjenötterna och feta-osten. Stek pannkakorna från receptet Grundrecept plättar och pannakakor. Lägg upp och skeda svampblandningen över.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0