Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås 8/9

Receptet är som på många av mina middagar hämtat från Tasteline!
Fick nästan en Fransk tutch på det Italienska temat eftersom det var senap i såsen.
500 gram |
240 gram |
10 st |
2 msk |
2 dl |
2 dl |
2 msk |
2 st |
1 msk |
Tillagning
1. Skiva svamp och fräs i matfett. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant.
2. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.
3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen.
2. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.
3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen.
Kommentarer
Trackback