Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås 8/9





Receptet är som på många av mina middagar hämtat från Tasteline!
Fick nästan en Fransk tutch på det Italienska temat eftersom det var senap i såsen.

500 gram
240 gram
10 st
2 msk
2 dl
2 dl
2 msk
2 st
1 msk

Tillagning

1. Skiva svamp och fräs i matfett. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant.

2. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.

3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0