Förrätt tema bråttom

Förrätten bestod av två stycken dipper som serverades med grissini Kronärtskockskräm: 1 burk kronärtskockshjärtan 1/2 dl olivolja 1 vitlöksklyfta salt och svartpeppar Låt kronärtskockshjärtana rinna av. Mixa dem i en skål tillsammans med olivolja och pressad viltlök. Smaka av med salt och peppar. Gorgonzoladipp: 200g gorgonzolamascarpone 1/2 dl mellangrädde 1 msk finhackad gul lök 3 msk finhackad gräslök 1 1/2 msk krossad grönpeppar salt Lägg osten i en stor skål och mosa den lite. Häll över grädden och blanda med en gaffel till en krämig massa. Finhacka lök och gräslök och rör ner det i blandningen. Krossa grönpeppar i mortel, tillsätt och smaka av med salt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0